آموزش باقلوا با استفاده از سرخ کن و بدون روغن!
طعم جذاب باقلوا به همراه یک چای دلچسب همه افراد را به سمت خود می کشاند. اما وقت گیر بودن طرز تهیه آن موجب می گردد که یا این شیرینی خوش طعم را از بازار تهیه کنیم و یا از خیر تهیه آن بگذریم. در این مطلب خانومانه یک روش بسیار ساده و آسان برای تهیه باقلوا در خانه به شما یاد خواهیم داد. تهیه باقلوا با استفاده از سرخ کن علاوه بر اینکه همان طعم و مزه باقلوا سنتی را خواهد داشت، زمان کمتری را از شما می گیرد.
مواد لازم برای تهیه باقلوا
– خمیر فیلو: برای هر باقلوا ۸ ورقه
– عسل: ۱ قاشق چایخوری
– گردو خرد شده: ۱/۴ پیمانه
– دارچین: به میزان لازم
– پوست پرتقال: به میزان لازم
– کره ذوب شده: ۲ قاشق غذاخوری
– پسته خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه باقلوا
– ۸ ورق خمیر فیلو را روی یکدیگر قرار دهید و آن ها را به مربع های ۴ اینچی تقسیم نمایید. ۸ ورق تعداد مناسبی است و یک باقلوا باکیفیت را ارائه می دهد.
– دو سمت ورقه های خمیر فیلو را با کره ذوب شده چرب کنید. با این کار، خمیر فیلو به خوبی طلایی می شود.
– مقداری گردو خرد شده را در مرکز خمیر قرار دهید و روی گردوها را با عسل بپوشانید.
نکته: لطفا از عسل بیش از اندازه به هنگام پخت استفاده نکنید. دمای بالا با عسل سازگاری خوبی ندارد. از طرفی تمیز کردن عسل اضافه ریخته شده داخل سرخ کن بسیار کار سختی است. در صورت تمایل برای شیرینی بیشتر می توانید باقلواها را با عسل بیشتری سرو نمایید. این روش ایمن تری می باشد.
مطلب پیشنهادی: طرز تهیه سوهان بادام عسلی ترد
– دارچین و پوست پرتقال را اضافه نمایید. پوست پرتقال خنکی شگفت انگیزی را به شیرینی عسل و دارچین اضافه می کند.
– گوشه های خمیر را جمع کرده و به داخل عسل فشار دهید تا شبیه به یک کیسه شود.
– باقلواها را داخل سرخ کن در دمای ۱۷۶ درجه سانتیگراد (۳۷۵ درجه فارنهایت) به مدت ۶ تا ۸ دقیقه قرار دهید تا طلایی رنگ شوند. فضای کافی میان باقلواها قرار دهید تا هوا به خوبی در جریان باشد.
– در نهایت با پسته خرد شده تزئین نمایید.
– این باقلواهای زیبا را با قهوه و یا چای سرو نمایید.