خانومانه

خانومانه

خانومانه

خانومانه

آموزش باقلوا با استفاده از سرخ کن و بدون روغن!

دوشنبه, ۱۰ شهریور ۱۳۹۹، ۰۲:۲۳ ب.ظ

طعم جذاب باقلوا به همراه یک چای دلچسب همه افراد را به سمت خود می کشاند. اما وقت گیر بودن طرز تهیه آن موجب می گردد که یا این شیرینی خوش طعم را از بازار تهیه کنیم و یا از خیر تهیه آن بگذریم. در این مطلب خانومانه یک روش بسیار ساده و آسان برای تهیه باقلوا در خانه به شما یاد خواهیم داد. تهیه باقلوا با استفاده از سرخ کن علاوه بر اینکه همان طعم و مزه باقلوا سنتی را خواهد داشت، زمان کمتری را از شما می گیرد.

 

طرز تهیه باقلوا با استفاده از سرخ کن

 

مواد لازم برای تهیه باقلوا

– خمیر فیلو: برای هر باقلوا ۸ ورقه

– عسل: ۱ قاشق چایخوری

– گردو خرد شده: ۱/۴ پیمانه

– دارچین: به میزان لازم

– پوست پرتقال: به میزان لازم

– کره ذوب شده: ۲ قاشق غذاخوری

– پسته خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه باقلوا

– ۸ ورق خمیر فیلو را روی یکدیگر قرار دهید و آن ها را به مربع های ۴ اینچی تقسیم نمایید. ۸ ورق تعداد مناسبی است و یک باقلوا باکیفیت را ارائه می دهد.

 

طرز تهیه باقلوا با استفاده از سرخ کن_1

 

– دو سمت ورقه های خمیر فیلو را با کره ذوب شده چرب کنید. با این کار، خمیر فیلو به خوبی طلایی می شود.

 

طرز تهیه باقلوا با استفاده از سرخ کن_2

 

– مقداری گردو خرد شده را در مرکز خمیر قرار دهید و روی گردوها را با عسل بپوشانید.

 

طرز تهیه باقلوا با استفاده از سرخ کن_3

 

نکته: لطفا از عسل بیش از اندازه به هنگام پخت استفاده نکنید. دمای بالا با عسل سازگاری خوبی ندارد. از طرفی تمیز کردن عسل اضافه ریخته شده داخل سرخ کن بسیار کار سختی است. در صورت تمایل برای شیرینی بیشتر می توانید باقلواها را با عسل بیشتری سرو نمایید. این روش ایمن تری می باشد.

 

مطلب پیشنهادی: طرز تهیه سوهان بادام عسلی ترد

 

– دارچین و پوست پرتقال را اضافه نمایید. پوست پرتقال خنکی شگفت انگیزی را به شیرینی عسل و دارچین اضافه می کند.

 

طرز تهیه باقلوا با استفاده از سرخ کن_4

 

– گوشه های خمیر را جمع کرده و به داخل عسل فشار دهید تا شبیه به یک کیسه شود.

 

طرز تهیه باقلوا با استفاده از سرخ کن_5

 

طرز تهیه باقلوا با استفاده از سرخ کن_6

 

– باقلواها را داخل سرخ کن در دمای ۱۷۶ درجه سانتیگراد (۳۷۵ درجه فارنهایت) به مدت ۶ تا ۸ دقیقه قرار دهید تا طلایی رنگ شوند. فضای کافی میان باقلواها قرار دهید تا هوا به خوبی در جریان باشد.

 

طرز تهیه باقلوا با استفاده از سرخ کن_7

 

طرز تهیه باقلوا با استفاده از سرخ کن_8

 

– در نهایت با پسته خرد شده تزئین نمایید.

 

طرز تهیه باقلوا با استفاده از سرخ کن_9

 

– این باقلواهای زیبا را با قهوه و یا چای سرو نمایید.

 

  • سایت خانومانه

باقلوا

باقلوا سنتی

دسر

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی