خانومانه

خانومانه

خانومانه

خانومانه

طرز تهیه سیب زمینی آلفردو

شنبه, ۱۰ فروردين ۱۳۹۸، ۱۰:۵۶ ق.ظ

سیب زمینی آلفردو طعم و بافتی عالی و خوشمزه دارد. ترکیب آن با کالباس و سس مخصوص بسیار خوش طعم می شود. طعم سیب زمینی را اکثر افراد دوست دارند؛ در این مطلب خانومانه به نحوه پخت سیب زمینی آلفردو می پردازیم. این نحوه پخت بسیار خوش طعم است.

 

طرز تهیه سیب زمینی آلفردو


مواد لازم برای تهیه سیب زمینی آلفردو

– ۴ عدد سیب زمینی

– یک چهارم لیوان بیکن گوشت خورد شده (۵۰ گرم)

– ۴ قاشق سوپخوری کره

– ۱ قاشق سوپخوری پیاز خرد شده

– ۱ قاشق چایخوری سیر خرد شده

– ۲ لیوان شیر

– ۴ قاشق سوپخوری آرد

– نصف لیوان پنیر پارمزان رنده شده

– یک چهارم قاشق چایخوری فلفل

– سه چهارم لیوان پنیر موزارلای رنده شده

– نصف قاشق چایخوری جوز هندی

– نصف قاشق چایخوری نمک

– کمی جعفری رنده شده

  

طرز تهیه سیب زمینی آلفردو

 

طرز تهیه سیب زمینی آلفردو

– اولین کاری که باید انجام دهید این است که سیب زمینی را پوست بگیرید و آن را به صورت نگینی ببرید.

– سپس سیب زمینی را درون قابلمه آب در حال جوش بیندازید تا نرم شوند.

– بیکن گوشت را در تابه ای با حرارت ملایم سرخ کنید تا کاملاً طلایی رنگ شوند. سپس سیب زمینی ها را به آن اضافه کنید و به مدت دو دقیقه تفت دهید.

– حال به سراغ درست کردن سس آن می رویم؛ کره را در قابلمه ای می ریزیم و روی شعله ملایم می گذاریم. پیاز و سیر رنده شده را به آن اضافه می کنیم.

– سپس آرد را به آن اضافه کنید تا خمیری طلایی رنگ به دست بیاید.

– حال شیر را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم که کمی سفت شود.

– اکنون پنیرها را به آن اضافه کنید تا آب شوند.

– کمی نمک، فلفل و جوز هندی به آن اضافه کنید.

– در یک ظرف شیشه ای، سیب زمینی و سس آلفردو را به صورت گرم با هم مخلوط کنید. با کمی جعفری رنده شده آن را تزئین کنید.

 

طرز تهیه سیب زمینی آلفردو

 

چند توصیه

– در مرحله اول باید مراقب باشید تا سیب زمینی ها بیش از حد نپزند؛ زیرا اگر خیلی نرم شوند، در زمانی که سس آلفردو را روی آن می ریزید آب می شوند و شبیه به پوره خواهد شد. نیازی نیست که سیب زمینی ها زیاد روی گاز بمانند تا بپزند. به محض این که آب شروع به جوشیدن کرد، هر پنج دقیقه آن ها را بررسی کنید تا بیش از حد نرم نشوند.

– سیب زمینی آلفردو غذایی لذیذ در کنار غذای اصلی است. حتماً به زمان پخت توجه کنید تا سیب زمینی خشک نشود.

– جعفری طعم بسیار خوبی به غذا می دهد؛ توصیه می کنیم که این سبزی را تا جای ممکن حذف نکنید و حتماً از آن استفاده کنید.

– اگر می خواهید که میزان کالری این غذا کمتر باشد و چربی کمتری به بدن برسد، توصیه می شود که از شیر کم چرب استفاده کنید.

– در بعضی از دستورهای  آشپزی به جای آرد، از خامه استفاده می شود؛ اما برای کاهش میزان چربی و کالری آرد بهترین گزینه است.

– مقدار مواد اولیه را می توانید با توجه به ذائقه یتان کم و زیاد کنید. حتی می توانید با توجه به ذائقه یتان ادویه دیگری به آن اضافه کنید.

این غذای خوشمزه را حتماً امتحان کنید. سس آلفردو طعم بسیار خوبی به سیب زمینی می دهد.


جهت دسترسی به فیلم های آموزش آشپزی شامل انواع پیش غذا، غذای اصلی، دسر و ... به سایت خانومانه سر بزنید.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی