طرز تهیه فریتر ذرت کبابی خوشمزه
خانومانه: فریتر ذرت، غذایی شگفت انگیز است که می توانید آن را برای وعده صبحانه، نهار، شام و یا به صورت میان وعده تهیه کنید. درست کردن این ذرت های خوش طعم با ذرت تازه در فصل تابستان بسیار لذت بخش است. این فریترها در کنار انواع سالادها، گوشت ها و هر آنچه که دوست دارید بسیار لذیذ خواهد بود. لایه خارجی فریتر ذرت کبابی، کریسپی و ترد می باشد و لایه داخلی آن پنیری و نرم و پر از سبزیجات و گیاهان مقوی است. برای تهیه این فریترها می توانید از سبزیجات مورد علاقه خود استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه فریتر کذرت کبابی
– ذرت گریل شده: ۲ پیمانه (۳۲۰ گرم)
– فلفل قرمز: ۱/۴ پیمانه (۴۵ گرم)
– پیازچه: ۲ قاشق غذاخوری
– جعفری: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
– آرد: ۱/۲ پیمانه (۶۰ گرم)
– آرد ذرت: ۲ قاشق غذاخوری (۲۰ گرم)
– نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری
– فلفل سیاه: ۱/۴ قاشق چایخوری
– بیکینگ پودر: ۱/۲ قاشق چایخوری
– شیر: ۱/۴ پیمانه (۶۰ میلی لیتر)
– تخم مرغ: ۱ عدد
– پنیر چدار: ۱ پیمانه (۱۰۰ گرم)
– روغن گیاهی: ۲ قاشق غذاخوری
– ساور کریم برای سرو کردن
طرز تهیه فریتر ذرت کبابی
– ابتدا، ذرت ها را گریل کنید.
– فلفل قرمز، پیازچه ها و جعفری را خرد کنید.
– در یک ظرف بزرگ آرد را با آرد ذرت، نمک و فلفل، بیکینگ پودر ترکیب کنید.
– شیر و تخم مرغ را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
– دانه های ذرت گریل شده، فلفل قرمز، پنیر چدار، پیازچه و جعفری را اضافه کنید و مخلوط کنید.
– حدود ۲ قاشق غذاخوری روغن گیاهی را در تابه ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود.
– در این مرحله از یک قاشق غذاخوری و یا اسکوپ بستنی کمک بگیرید تا تمام فریترها به یک اندازه باشند. به کمک این قاشق ها از مواد بردارید و داخل تابه بریزید و با پشت قاشق روی مواد را کمی فشار دهید و صاف کنید.
– ۳ تا ۴ دقیقه زمان دهید تا طلایی رنگ شوند و سپس، آن ها را برگردانید و مجدد ۳ تا ۴ دقیقه زمان دهید.
– فریترهای سرخ شده را با کمک کفگیر خارج کنید و روی یک حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافه آن خارج شود.
– این فریترهای ذرت کبابی را به همراه ساور کریم (که نوعی خامه ترش می باشد) سرو کنید.
نکته: شما می توانید با این مقدار مواد ۱۲ عدد فریتر تهیه کنید.
جهت دسترسی به فیلم های آموزش آشپزی شامل انواع پیش غذا، غذای اصلی، دسر و ... به سایت خانومانه سر بزنید.